Beekbergen

Beekbergen

Weekend Beekbergen 2017

11 t/m 13 februari 2017

Onze eerste trip met de camper. Dat wordt spannend! Zal alles werken? Zijn er dingen die we missen? We gaan het aan den lijve ondervinden. Gelukkig staan vrienden van ons ook op deze camping, dus als we iets niet weten, kunnen we meteen hulp inroepen.

Zaterdag 11-2-2017

We vertrekken ‘s ochtends vanuit Wormer en onderweg begint het een beetje te sneeuwen. Is dit een voorteken? Gelukkig wordt het bij Amersfoort droog en komen we in de middag aan op een toch redelijk besneeuwde camping het Lierderholt in Beekbergen. Onze gereserveerde plaats is bezet, maar aangezien we iets verderop kunnen staan, maken we hier geen probleem van.

Nadat we gesetteld zijn, gaan we met onze vrienden wandelen in het Deelerwoud.
‘s Avonds mogen we aanschuiven bij onze vrienden en eten we heerlijke nasi. Hierna gaan we lekker slapen.

Zondag 12-2-2017

We worden wakker in een hele witte wereld. Het heeft flink gesneeuwd en het ziet er prachtig uit, dus gaan we nog voor het ontbijt de sneeuw in met onze camera’s. We hoeven vandaag niet ver te gaan, we maken een wandeling vanaf de camping door het achterliggende bos en koken vandaag, voor het eerst, zelf in onze camper.

Maandag 13-2-2017

Het weekend zit erop, en het moment van vertrek is aangebroken. Maar zo gemakkelijk komen we niet weg. Uiteraard is er op de camping niet gestrooid en de gladde weg loopt ook nog een beetje omhoog. We moeten met een trekker van de camping gesleept worden (weten we ook meteen waar we het sleepoog kunnen vinden). Eenmaal op de weg zijn er verder geen problemen en rijden we rustig naar huis. Een zeer geslaagde eerste campertrip.

Locatie